Idag var vi dåliga på riktigt

Torsdagen den 3 september
I våras hamnade ju Maria och jag mitt i någon slags hatkampanj, som gick ut på att vi var dummma i huvudet och inte borde få prata i radio. Nu har det lugnat ner sig lite, men vi får fortfarande flera mejl och telefonsamtal i veckan från folk som... ja, inte gillar oss helt enkelt. Det måste de såklart inte göra. Vi är så nöjda med de 70 000 som slår på sin radio varje dag för att lyssna på oss (Och all publicitet ÄR bra publicitet - våra lyssnarsiffror är bättre än någonsin! Tack för det, JP!)
Sen är ju det här ett jobb som är lite speciellt. Det GÅR liksom inte att gömma sig bakom sitt skrivbord och vända papper om man skulle råka ha en dålig dag. Vi måste in i den där studion och hålla låda, vare sig katten är sjuk, barnen spyr eller källaren svämmar över. Så till er som hatade oss idag - det gjorde ni rätt i. Vi fick liksom inte till det. Det kan vara sådär ibland.

Men imorgon lovar vi att vara störst, bäst och vackrast igen. Det kan ni få skriftligt på.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".