Och vinnarna är...

Fredagen den 25 september 2009
Vi har tävlat, budat, lottat och auktionerat i Morgonskiftet under veckan så att vi snart är fullständigt utmattade. Men innan vi sjunker ihop som urpysta ballonger i tevesoffan ska vi försöka masa oss iväg till närmaste brevlåda och skicka priser till följande personer:

  • Christin Wetterheim, Charlotte Säll och Mariette Torvaldsson som skrev fortsättningen på vår SMS-roman. Mankell, Ajvide Lindqvist och Läckberg kommer hem till er i små, platta pocketpaket. Grattis!
  • Arne Drott, som i Morgonskiftets auktion lovade att ringa 30 samtal till insamlingen för Världens Barn, och därmed lägger beslag på den inte så snygga med väl så varma Dialekt-mössan...
  • ... samt Patrik Rydin, som lovat att ringa in 30 samtal, eller hosta upp med 300 spänn, om man så vill och i utbyte får den signerade Fatboy-postern. Bytt, bytt kommer aldrig igen.

Samtidigt passar vi på att efterlysa den anonyma kvinnliga lyssnare som nominerade Leroy Van Dykes "Auktioneer" till Morgontoppen. Hör av dig så skickar vi tandborsten!