Det var det här med julkort...

Fredagen den 18 december 2009
Man blir glad för att få dem, men attans vad det är jobbigt att skicka dem. Först måste man köpa dom (eller GÖRA dom om man är riktigt präktig). Sen köpa frimärken och frankera dom. Och sen, det allra, allra jobbigaste - skicka dom. Och det helst innan den 17:e.
Nä, jag hann förstås inte i tid till brevlådan i år heller. Mina ligger fortfarande hemma på köksbordet och kommer väl inte att nå sina mottagare förrän efter nyår. Här på jobbet har jag varit duktigare, men Maria har ju varit sjuk hela veckan, så just nu ligger de och väntar på hennes signatur, sen ska de banne mig iväg.
Nu undrar du kanske om vi skickar julkort till alla våra lyssnare. Nej, det gör vi såklart inte. Det skulle bli över 100 000 julkort och det skulle med största sannolikhet spräcka hela Sveriges Radios budget. Vi skickar en 10-12 julkort, till Jens, Carro och några till som är trogna Morgonskifts-medarbetare. Det behöver förstås inte betyda att ni andra blir helt utan. Det finns ju e-julkort, gudbevars. Så från oss alla till er alla: God Jul!

Send your own ElfYourself eCards
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista