1 av 2
Den lyckliga familjen Linder på söndagsutflykt. Foto: Johanna Linder
2 av 2

Mammabikt...

... heter Ann Söderlunds senaste webbteveprojekt. Först ut är tydligen Sanna Lundell, som ska erkänna (och nu gissar jag bara) att hon och Micke P inte alls är sådär glamorösa som det kan verka, utan oftast somnar i tevesoffan som andra småbarnsföräldrar. Bah.
Själv har jag betydligt värre synder att bekänna.
Jag har gjort något hemskt. Jag har gjort något som jag borde straffas för, hårt och skoningslöst. Är ni med? Okej, här kommer det:

Jag har lagt ut präktiga bilder från söndagsutflykten på Facebook.

Ja, jag vet. Det är för jävligt. Jag som HATAR präktiga familjebilder på Facebook. Som får EKSEM av ungar som åker pulka, grillar korv, badar i havet och äter hembakt. Jag, som är av den bestämda uppfattningen att man bara lägger ut de där bilderna för att alla andra mammor ska få dåligt samvete för att deras ungar fick sitta inne i pyamas hela helgen och glo på Transformers, med inte så mycket som en deciliter frisk luft i lungorna.

Förlåt. Jag skäms. Jag antar att jag bara ville känna mig lite lyckad. Och jag VET att det inte är okej att göra det på andras bekostnad.

Nästa gång blir det bilder på mig och ungarna i tevesoffan. I pyamas. Ätandes chips. Jag lovar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista