Sara om Zarah. Skådespelaren Sara Lind är tillbaka i Jönköping med en ny föreställning som hyllar musiken och kärleken. Foto: Fredrik Boltes

Vill du se en stjärna? Se på Sara!

Sara Lind: ”Det är kärlek som vi alla söker”
3:45 min

Publicerat den 23 februari 2011
Sara Lind inte bara vårdar sina musikaliska förebilder - hon gör föreställningar om dem också. Förra våren var hon i Jönköping med den hyllade "Carola och jag". Nu har hon vävt ihop sitt eget liv med Edith Piafs, Zarah Leanders och Marlene Dietrichs under rubriken "Kärlek, passion & gamla surdegar". Sara hängde med Johanna och Fredrik och Morgonskiftesstudion och pratade om föreställningen och - såklart -  det viktigaste av allt:

Plötsligt händer det! Johanna Linder åker till Asien, tappar greppet om nyhetsflödet och får storstryk av Annika Svedberg från Bankeryd som vinner inte mindre än TOLV biobiljetter. Samt (lovade Johanna i direktsändning) en nytillverkad T-shirt med texten "Jag kan slå Johanna Linder". Grattis Annika!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".