Sjuk helg för pinnen i friska luften

5:06 min

Pinnen hade kanske tänkt sig en vilohelg med möjlighet att få ladda batterierna. Men så blev det inte alls... Redan i fredags fick pinnen vara med om en cykeltur på 36 km tillsammans med Anders Wennberg, Lars Josefsson och Joacim Fransson !?

Inte heller en under lördagen blev det någon vila. Pinnen var då med i multisporttävlingen AnderstorpsRacet tillsammans med Kristina Areskog-Josefsson och Peter Valtersson från Anderstorps Orienteringsklubb. Under 5 timmar så var den med om; mtb-cykling, orientering samt fick se när Kristina och Peter var ute på kanotpaddling.

Under söndagen tog sig Anders Wennberg med sig pinnen och kompisen Sanna König på en vandringen till Nissafors för att över lämna pinnen till Lasse Methola. Efter 3 timmar och 15 km fick Lasses son emot pinnen. Efter en fikapaus startade vandringen hem till Anderstorp igen utan pinne. Vilken helg för pinnnen!

Anders Wennberg och hans träningskompisar sponsrade även helgen med 450 kronor . Vi tackar för bidraget till Världens Barn!