Valpen Magic och Tyson blev offer för ett våldsamt inbrott. Foto: Louise Wernvik

Morgonskiftet till undsättning

14 min

Den 12 juli blev hunden Tyson grovt misshandlad i samband med ett inbrott, som ägde rum i Anderstorp. Matte Hatidza Camdzic har nu startat Facebooksidan "Hjälp oss att få fast dom som gav sig på Tyson", som har fått stort gensvar över hela Skandinavien.

Hunden Tyson och valpen Magic mår efter omständigheterna bra. Men en hjärnskakning, många hårda slag och sårskorpor  har ärrat Tyson sen den ödesdigra dagen då någon eller några bröt sig in i hans hem.

Louise hjälpte Hatidza att få ut sitt budskap och hon hoppas nu på att få tips och hjälp från personer som kan ha sett eller hört något angående inbrottet som skedde på Brogatan i Anderstorp, den 12 juli mellan kl.12.15-13.30. Tips lämnas självklart till polisen.

I Morgonskiftet berättade Hatidza om när hon kom hem och hittade både sitt hem och sitt husdjur sönderslaget. Hon lämnar även ett personligt meddelande till förbrytarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista