Trots leendet tyckte Jimmy inte att bulle i bullen var speciellt gott.. Foto: Elin Ericsson/Sveriges Radio.

Yourovision och födelsedagsfirande

Bulle i bullen-experten Daniel: "Det är lite som en macka med nutella"
3:34 min

Idag blir Jimmy ännu ett år äldre och självklart firades detta med en bulle i bullen, Bulle i bulledagen till ära. Vad är då en bulle i bullen? Är det en kanelbulle snurrad i en annan kanelbulle? Är det en brödbulle med kanelsmak? Nej, det är det inte. I årtionden har framförallt skåningar ätit en ljus fralla där man skurit av locket och lagt i en chokladboll istället för innanmätet.

Elin förvandlades tillfälligt till Göteborgare och drog till med en ordvits. Robin Stjernberg representerar Sverige i Eurovision song contest med sin låt You. Elin gav då ett tips till alla kvällstidningar, nämligen rubriken: Youuuurovision, så ska

Mer i Morgonskiftet:

Efter att en 19-årig tjej skrev en insändare i Barometern, en tidning i Kalmar har den spridit sig som en löpeld. I insändaren skriver hon att alla som inte vill jobba helt enkelt borde stanna hemma, något annat är självbedrägeri. Hur man ska klara sig? Medborgarlön är hennes förslag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".