1 av 3
Anna Hegestrand på besök i Morgonskiftets studio. Foto: Hannes Ewehag/Sveriges Radio
2 av 3
Patrik och Sara går igång på temat kändisskvaller med gästen Anna Hegestrand i studion. Foto: Hannes Ewehag/Sveriges Radio
3 av 3
Såhär kan det se ut när vi sänder Morgonskiftet. Foto: Hannes Ewehag/Sveriges Radio

Kändisskvaller med Anna Hegestrand

7:25 min

Jönköpingstjejen Anna Hegestrand jobbar som frilansjournalist i Stockholm, hon har en blogg och en egen podcast där hon intervjuar kändisar på temat "Livshjulet". Med andra ord så träffar hon en hel del kändisar i sin vardag och det tycker vi på Morgonskiftet lät lite spännande så vi bjöd in Anna till studion när hon var på besök i hemstaden för att prata lite kändisskvaller. Hon berättade bland annat att hon inte är lika "kändiskåt" längre utan har insett att de är vanliga människor de också.


Mer i Morgonskiftet:

  • 22-åriga Alexander Ottosson från Jönköping ska ensam vandra från Haparanda till Ystad och har nu varit till fots i en vecka, vi ringde honom i Piteå för att höra hur det går så här långt.
  • För att reda ut vad man bör göra när man kör bil och det kommer ett utryckningsfordon med sirener och blåljus bakom så ringde vi upp Göran Melin som är ställföreträdande räddningschef i Jönköping.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista