Efter genomslaget i podcasten kanske Hampus snart blir frimärke.

Polis, podcast och poststämplar

8:54 min

Vilken morgon det har varit i Morgonskiftet! Anders Ydreborg som är närpolis i Nässjö kommun kom till studion och berättade om stämningen i Forserum. Förra hösten höll somalier sina barn hemma från skolan och det blev en stor riksnyhet. Och mitt bland reportrar, forserumsbor och ministrar stod Anders Ydreborg och försökte få ordning på situationen. Idag är det betydligt bättre stämning i Forserum.

Hampus Nessvold har fått kändisar från hela Sverige att vara med i hans pod "Hampus Nessvold The Podcast". Vi pratade raggning, hur man får folk att lyssna på sin podcast och så klart en del musiksnack.

Dessutom har vi varit lite avundsjuka i Morgonskiftet. Prinsessan Estelle ska göra premiär på ett frimärke med mamma och morfar och självklart ville vi också vara med. Andra förslag vi fått in idag är tex Emma Green Tregaros regnbågsfärgade naglar och Emil i Lönneberga.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista