1 av 3
Kommunalrådet Anna Mårtensson tycker att man allt kan vara lite modigare.
2 av 3
Om någon dag bär det av mot Dubai och junior-VM för simmaren Axel Pettersson från Jönköping.
3 av 3
Det blev ingen sovmorgon för studenten Erik Almér som väcktes i ottan av Morgonskiftets rop, musik och kastrullock.

Den ljuva hämnden på studenterna och det pinsamma i att göra bort sig

Här finns morgonens alla pinsamheter!
11 min

I dag var det pinsamheter för hela slanten i Morgonskiftet, Elin och Magdalena tyckte inte att det var det minsta genant att dela med sig av egna kindblossande stunder.
Kommunalrådet Anna Mårtensson tipsade om hur man blir lite mer modig, för det finns inget farligt i att åtminstone våga försöka. Hon bryr sig inte så mycket om att passa in i mallen för hur man ska vara, för det hindrar ju bara att man utvecklas.

Mer i Morgonskiftet:

  • Den internationelle tonåringen OCH simmaren Axel Pettersson berättade om sitt fulla medaljskåp, bjöd på en pinsamhet och blottade sina karriärsmål. Snart stundar junior-VM för honom i Dubai och vi har en känsla av att de andra i bassängen får se upp för stjärnskottet från Småland.  • Sist men absolut inte minst, hämnden är ljuv och serveras helst så högljutt som möjligt. Morgonskiftet tog sig in i ett studentboende och satte på högtalarna på högsta volym, slog i kastrullocken och skrek godmorgon! Hur känns det nu för insparksfolket när det är dunka dunka när de vill sova? Hoppas att de inte hämnas på oss...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".