1 av 4
Man ska tydligen sluta när man ligger på topp. Är det du, jag? Spelar det någon roll? FOTO: Magdalena Kovac
2 av 4
Hejdå. Hoppas att du hör av dig nästa gång du drar förbi stan, sommaren. Hejdå. FOTO: Sveriges Radio
3 av 4
Den där klassiska semesterbilden. Det är så här jag vill komma ihåg dig, som när vi hade det som bäst, sommaren. FOTO: Sveriges Radio
4 av 4
Jonathan och kompani har inte ens hunnit vara lediga i sommar, de har haft fullt upp med att hålla Vätterstranden skräpfri. Tack killar! FOTO: Magdalena Kovac

Nu gör vi SLUT - med vem?

Det började så bra. En riktig solskenshistoria, varma dagar och ljumma nätter. Prunkande grönska, romantiska grillkvällar och mysiga uteserveringar. MEN nu känns det som att vi vill olika saker. Du vill dra söderut och jag vill bara krypa in i en filthydda med te och film. I dag gjorde Morgonskiftet slut med sommaren... Men vi kan väl fortfarande vara vänner?

Mer i Morgonskiftet:


  • Polisen som blev bestulen på sin mobiltelefon. Det kan hända vem som helst, så se upp!
  • Olyckliga bilägare fick sina bilar förstörda när den nybyggda färjan i Huskvarna hamn skulle lackeras. Färgen fastnade inte bara på färjan, den färgade även av sig på bilarna som stod i närheten. Bosse Bildoktorn fick förklara det hela för oss. Och han var inte så LITE lack.
  • I tävlingen gissa året var svaret 1983. Kerstin Häggmo från Nässjö var en av dom som svarade rätt och en fin tygpåse ligger snart och väntar i Kerstins brevlåda!
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista