Polisinspektör Cecilia Knypegård kunde inte avslöja för mycket inför Obamas besök i Stockholm, där poliser från länet ska vara med och övervaka.

Länets poliser visar var skåpet ska stå i huvudstaden

På onsdag smäller det förhoppningsvis inte, då kommer president Obama på besök till Stockholm och ett okänt antal poliser från länet har blivit utvalada att skydda och hålla ordningen. Mycket är hemligstämplat, men polisinspektör Cecilia Knypegård avslöjade så mycket hon kunde i Morgonskiftet. Tro nu inte att det blir tomt på poliser i länet, samma regler som alltid gäller.

Mer i Morgonskiftet:

  • Det ska vara tyst på läktarna när favoritlaget spelar.. INTE! Men just detta har IFK Värnamo råkat ut för, supportrarana verkar ta i på bortaplan men vara lite mer blyga på hemmavallen. Morgonskiftet gjorde vad vi kunde för att få upp stämningen. Självklart med hjälp från lyssnarna som ringde in med tips på hejarramsor.

  • Snubben trodde han var cool för han hade en pistol. MEN Claudio Oyarzo från Gislaved är cool. Musikern som halkade in på skådespeleriet, Claudio spelar en superskurk i senaste Snabba Cash-filmen. För att spela skurk lät han trevlig, tur för oss.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista