1 av 2
Som att han inte gjort något annat. Starke mannen, Jimmie Trywall kan bära det mest, även Maggan.
2 av 2
I morgon får hunden Mette mingla med husse Ulf och andra hundar på Hundens dag.

Morgonskiftet spände musklerna och klappade på snälla hundar


Vissa av oss orkar knappt kånka hem portföljen eller matkassarna, andra KAN lyfta bilar. En av dem är Jimmie Trywall från Jönköping. På lördag blir det styrketest som heter duga i Jönköping när det ska göras upp om titeln i Starkaste man, för de som väger under 105 kg. Jimmie verkar vara en kille man vill vara vän med när man behöver flytthjälp, ska lyfta upp bilen eller flytta på en stock. Morgonskiftet imponerades verkligen av musklerna som spändes!
Mer i Morgonskiftet:


  • Älskar du hundar? Elin var lite osäker, Maggan är däremot hundfrälst och tyckte det var fint med hundbesök i Morgonskiftet. Husse Ulf Axelsson hade med sig fina Mette som till och med nästan fick Elin att gilla hundar. I morgon får Ulf och Mette mingla runt på Hundens dag i Jönköping, där även Jönköpings vackraste hund ska utses. Vi håller tummarna för Mette. Heja!

  • Morgonskiftet undrar om det inte har blivit en trend med sjungande kommunalråd i länet. Inte oss emot, kul när de bjuder på sig själva. Kommunalrådet Bo Zander verkade inte så nervös när Elin och Magdalena ringde upp för att kolla läget inför spelningen på lördag.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".