1 av 2
Som att han inte gjort något annat. Starke mannen, Jimmie Trywall kan bära det mest, även Maggan.
2 av 2
I morgon får hunden Mette mingla med husse Ulf och andra hundar på Hundens dag.

Morgonskiftet spände alla musklerna och klappade en hund

Vissa av oss orkar knappt kånka hem portföljen eller matkassarna, andra KAN lyfta bilar. En av dem är Jimmie Trywall från Jönköping. På lördag blir det syrketest som heter duga i Jönköping när det ska göras upp om titeln i Starkaste man, för de som väger under 105 kg. Jimmie verkar vara en kille man vill vara vän med när man behöver flytthjälp, ska lyfta upp bilen eller flytta på en stock. Morgonskiftet imponerades verkligen av musklerna som spändes!

Mer i Morgonskiftet:


  • Älskar du hundar? Elin var lite osäker, Maggan är däremot hundfrälst och tyckte det var fint med hundbesök i Morgonskiftet. Husse Ulf Axelsson hade med sig fina Mette som till och med nästan fick Elin att gilla hundar. I morgon får Ulf och Mette mingla runt på Hundens dag i Jönköping, där även Jönköpings vackraste hund ska utses. Vi håller tummarna för Mette. Heja!

  • Morgonskiftet tycks se en trend i sjungande kommunalråd. Näst ut är Bo Zander från Nässjö som ska uppträda på lördag i Kulturhuset där. Inte oss emot! Kul att de bjuder på sig själva. Elin och Maggan ringde upp för att kolla pulsen på kommunalrådet.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista