1 av 2
Många olika te-sorter finns det men just nu är grönt folkets favorit enligt Jörgen Lindh
2 av 2
Panelen med Joakim "bobbo" Strand, Katarina Fallholm och Vincent Lundahl i mitten.

Torsdag den 11 Januari

Morgonen började i raska steg när jag blev överraskad över att det var ganska många minusgrader när jag gick till jobbet.

Från och med idag kommer jag varje torsdag att ringa upp någon som lever och bor utanför Sveriges gränser under programpunkten ”utlandsamtalet”. Imorse fick jag tag på Tommy Isaksson som lämnat Norrbotten och flyttat till Afrikas hjärta Kongo där han startat en restaurang med svensk husmanskost.

Barnpanelen dök som vanligt upp under morgonen och dom var inne på hur viktigt de var med att äta bra frukost innan skolan. Självklart berättade dom också om sina erfarenheter av té eftersom te-nissen Jörgen Lindh satt i studion och bjöd på silver-té.

Nöjesskribenten Nils Johansson drack sitt té samtidigt som han berättade att den nya filmen ”The Departed” med Leonardo Dicaprio och Jack Nicholson i spetsen var en riktig höjdarrulle.

Sist ut var panelen med Joakim ”bobbo” Strand, Katarina Fallholm och Vincent Lundahl.Panelen har inte fått nått specifikt namn ännu med absolut ett syfte.

Att tycka till om nyheter och saker som händer i Norrbotten. Som du ser så var det en mmorgon med full fart i så nu blir det sängen och lite vila.

Vi hörs imorgon

/jon

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".