Anttis är en av Pajalas 84 byar

Fredag den 9 februari

Idag var det en genomfrusen man som kom till jobbet vid halv fem. Igår berättade barnpanelen nått riktigt klokt ”Man ser inte cool ut bara för att man har lite kläder” nått som jag så klart skulle ha tänkt på.

För långkalsongerna låg hemma och mössan var på tok för tunn när kylan trängde in i hårsäckarna. Väl i studion fylldes kroppen av värme och fredagmorgon blev en lyckad morgon.

Veckans kommun har ju varit Pajala och idag var det dags att summera. Alla ni som bor i Pajala gjorde en bra slutspurt och hamnade tillslut på en tredje plats på våran interna kommunliga.

Veckans vinnare var pensionären Ola Wikman från Boden som var otroligt stolt över det stora idrottsintresset som glödde i Boden. Det märktes inte minst när vi ringde upp Johan Wållström i Italien som inatt firat VM-guldet i skidskytte. Johan är vallningschef och i allra högstagrad delaktig till framgångarna.

Just nu när jag skriver det här är klockan strax efter tio på morgonen och jag börjar längte hem till en varm och skön säng.

Ha det bäst i helgen så hörs vi på måndag

/jon

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".