Onsdag den 14 februari

Onsdagen gick i kärlekens tecken med många glada miner i studion. Inte minst när Anders Tolergård och Hillde-marie Farsta Bergersen från teaterhögskolan kom till studion för att framföra ett stycke från en kommande musikal. Anders och Hillde-Marie går sista året på utbildningen och berättade även om hur deras liv förändrats genom skolan.

Förutom levande musik i studion kom Nils Johansson som är proffs på film. Han ville lyfta fram Bill Murreys film ”Måndag hela veckan” och ”Fucking Åmål” som två självklara kärleksfilmer.

Varje onsdag så har vi också en tid i programmet för att byta grejer med varandra. Förra veckan fick jag ett erbjudande att byta bort mina lugnande droppar från Asien mot ett renskin. Igår kom de på posten och nu finns det till ditt förfogande om du har nått kul som du vill byta bort.

Till sist kom stjärnkocken Joakim Eriksson till studion och berättade om det mest romantiska man kan tänka sig på en kärleksdag, skaldjur. Börja kvällen med ett glas rosa champange och avsluta den med en got efterrätt av choklad var hans tips.

Hoppas du har en bra valentin dag så hörs vi imorgon

/Jon

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista