Fredag den 4 januari

Dans-Glädje, med stort D & G, förmedlades denna morgon av ”foxtrotto-manen” (hennes egen benämning på sig själv) Boel Skarin.

Den stora dansbands-galan i Luleå ikväll ska hon förstås gå på. Och som uppladdning gjorde hon sitt yttersta för att få mig och dig som lyssnar att förstå entusiasmen. Hon gjorde ett bra jobb - nästan så jag blev sugen på att bege mig ut på danslokal!

Av vissa intervjuer är det svårt att låta bli att tolka icke-svaren. Det var denna morgon fallet då jag intervjuade tf VD för Arenabolaget i Boden.

Sven Granström sa i och för sig att byggherren lovat att multiarenan i Boden ska stå klar den 6 juni, då invigningen ska stå. Så det var ju ett besked.

Och då ska stora artister finnas under kvällens invignings-arrangemang. Vilka artister det handlar om är dock ett frågetecken - åtminstone tills den presskonferens som Sven utlovade till mitten av januari.

Besked om U21-landskampen, som man hoppas ska genomföras i multiarenan redan i juni, ska komma från fotbollförbundet denna månad.

En sak är säker - det är många bollar i luften för arenabolaget i Boden. Som bodensare hoppas jag så klart att bollarna landar och når hela vägen i mål!

Denna morgonvecka i P4 passerar härmed mållinjen. På måndag är vi tillbaks, då även med Jon på skutan.

Skön helg önskar Lena