Onsdagen den 27 februari

Näst sista dagen i februari...skulle det ha varit om inte 2008 vore ett skottår. Det är inte bara Charlotte Kalla & co som står inför idrottsliga utmaningar denna onsdag (de ska ju sprinta runt slottet i Stockholm). Inte heller tänker jag på bandyspelarna i Kalix och Haparanda. Nej även jag är på gång. Efter nio denna morgon blir det seriös träning i direktsändning.

Och halsduken den växer som synes...Blir riktigt snygg om jag får säga det själv! Frågan är vem som ska få den. Jag tänker mig att det är någon trogen morgonlyssnare som ska få värma sig med den färgglada radiohalsduken. Vill du ha den? Motivera varför så kan den bli din: morgon.norrbotten@sr.se

Patrik Öhlund förgyllde vår morgon genom att ge en förhandsglimt live av artistgalan ”Gyllene vardag”, till förmån för funktionshindrade i Norrbotten.

Detta allt medan Kristina Hjort, från Handikapporganisationernas Samarbetsorganisation (HSO) stickade på vår radiohalsduk. Märkligt vad en trubadur och ett pågående handarbete kan förhöja hemtrevnaden i en radiostudio.

Snabba ryck var det sen när jag fick upp pulsen på den hinderbana, som byggts upp för sportlovslediga barn i Museiparken i Luleå. Lika roligt för vuxna, kan jag tipsa om.

Imorgon är det Jon som väcker dig. Tur det. Jag kommer att ha svårt att ta mig upp ur sängen med tanke på träningsvärken. Det blev ett pass styrketräning efter hinderbanan. Ett nytt moment i träningen inför halvmaran den 28 juni. Petter har designat ett nytt träningsprogram. Häng med du också...kom i form med mig den här våren. Läs mer under rubriken Rena Maran:

Lena