1 av 3
Anders Burström från Luleå Hockey mötte Mirja Sinden från Arjeplogs armbrytarklubbi en klassisk armbrytnings match
2 av 3
Det var inte bara vikt skillnad mellan Mirja och Anders. Det var även en längd skillnad på 40 centimeter
3 av 3
Cecilia Hansson och Dennis Eriksson har en bok ihop

Torsdag den 13 mars

Jag har slutat bli förvånad i morgon studion. Idag hade vi en armbrytartävling mellan Luleå Hockey lagkapten Anders Burström och Arjeplogs Armbrytarklubb Mirja Sanden. Sen satt också gruppen Helltrain i studion och bjöd på en världspremiär av deras nya skiva. 

Gruppen Helltrain lever och repar i Luleå men har aldrig någonsin haft en spelning med publik. Men imorgon är det dags när Norrbotten har sin första inomhus festival med titeln ”minus 30 ”  

I veckans utlandsamtal fick du träffa Arne Andersson som jobbar i Kenya med att lära upp landets bönder hur man lättare effektiviserar sitt arbete och veckans rock klassiker var Iron Maidens ”The Trooper”

Cecilia Hansson och Dennis Eriksson har en bok ihop. Det fick vi lära oss idag när poeten och illustratören kom till studion.

Imorgon är vi tillbaka i din radio och då ska vi bland annat ta tempen på melodifestivalens artister med hjälp av Bengt Urban Fransson.

/jon

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista