Torsdag den 8 maj

Imorse när jag gick till jobbet så var det disigt och noll gradigt. Upplagt för en seg och långsam morgon men väl i studion sprakade energin. En energi som avslutades i ett riktigt pianosolo när Carl Axel och Monica Dominique gästade mig i studion. Där bjöd dom på fyra händer på pianot och så berättade dom om sina minnen runt melodifestivalen som dom vann för över trettio år sedan, före ABBAs ”Ring ring ring”

Men innan det avslutande pianosolot så passerade en hel del trevliga gäster i din radio. Från Persöskolan kom Erik Fingal, Ludwig Westman, Maya Jakobsson Klara Rovainen med sin  lärare Kaj Engström. Dom åker till Stockholm i helgen för att delta i final av Schack4an som hålls i Anexet i Globen. 

Ikväll är det en fin prisutdelning av Ikaros priset också det i Stockholm. Det är ett pris som tilldelas inom radio och TV och där rä programmet ”Ulkojärvi närradio” nominerade. Björn Sjöö och Gunilla Bresky gästade studion och så fick vi chansen att lyssna på hur det kan låta på Ulkojärvis närradio.

Mitt tips den här torsdagen är att du ska lyssna på webbradion och funktionen lyssna igen som du har i ditt högra hörn.

07.30 Schack4an

08.00 Estetprogramen har festival

08.30 Ulkojärvi närradio

09.00 Monica och Carl Axel Dominique  

Vi hörs imorgon

/Jon