1 av 5
Så här ser jag tydligen ut, som bil alltså
2 av 5
Michael Bindefeldt ville verkligen visa hur viktigt han tycker det är med kontroll
3 av 5
Michael har hunnit med att göra många inbjudningar som skickats till utvala gäster. Några ville han visa för oss
4 av 5
Resultatet av hårt arbete
5 av 5
Så här brukar då inte Lena tidndra med ögonen med mig...

Fredag den 9 maj

Solen lyser över kusten och de kommer bli en skön helg. Inte helt fel känslas när jag gick till jobet imorse för att arbeta den sista dagen av en skön och varierande vecka. Minnena av paret Dominique satt så klart kvar i minnet när vi imorse bland annat hade besök av festfixaren Michael Bindefeldt. 

Michael Bindefeldt var gäst efter klockan åtta och innan det hade vi fått blickar från Riksgränsen där tävlingen ”King of the Hill” avslutas idag.

I Happaranda laddar dom för att fira Europa-dagen idag mest festligheter både på den svenska och finska sidan. I veckans sista tävling försvarade och Gällivare sina färger med tävlings deltagaren Peter Zaff.

Åter igen tycker jag att du ska lyssna mer på webben om du missade nått.   

Igår kväll var jag ute på en promenad och döm av min förvåning när jag stöter på - ja nästan mig själv känns det som, fast i bilform. En söt liten ljusblå Audin hade just bokstäverna J O N som regskylt.

Jaha så jag är en blå liten Audi tänkte jag och gick vidare...

/jon

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista