Fredag den 30 maj

Dom sista dagarna har det verligen skett en grön explosion i länet. Solen har äntligen landat hos oss och blad och kvistar. Sommaren är nära nu. Det ville jag bevisa för mig själv tillsammans med er när vi gemensamt visade bilder av länet med hjälp av MMS. I studion fick du träffa Peter Sundqvist som ska åka till fotbolls EM med Radiosporten. Mer spännande sommarjobb än så får jag leta efter. Sen kom Carina Malmgren och kommunalrådet Bill Nilsson från Älvsbyn till studion. DOm var den mest aktiva kommunen i veckan med sida 761 stycken deltagare i vårt motionslopp ”Radioaktiv”.

Varje år utför Luleå Rytmik & Balettförening med sina ca 800 medlemmar en dansuppvisningar där barndans, balett, modernt, jazzdans, breaking och streetdance ingår.

Dansarna Moa Frisk, Mikaela Hedstig och Marika Sandström som är  konstnärlig ledare besökte studion.

Jag önskade också under morgonen att få se hur vackert vårt län är en fredag morgon. Vilket många lyssnare delade med sig av.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista