Kirsi Poikela

Måndag 13 oktober

Måndag! Ännu en vecka i finanskrisens tecken? Det finns tecken på att det är på väg att vända!

Kommer ni ihåg bröderna Salmings hockeyspel? Jo, det är klart ni gör! Förra veckan så auktionerade vi ut detta spel till högstbjudande. Donald Öbergs 23.000 kronor var det ingen som kunde matcha och han berättade att han tänkt sälja spelt vidare och skänka överskottet till ett barnhem på Goa, Indien. Sagt och gjort! I helgen bytte spelet återigen ägare. Priset? 46 000 kronor. Det innebär 23 000 kronor till barnhemmet på Goa.

I Slaget om Norrbotten tog Agneta Nordqvist sin andra seger genom att besegra utmanaren, Danne Jysky från Pajala, och har fortfarande chansen att kvalificera sig för finalspelet.

Gäst i studion var vår fitness och hälso-guru Kirsi Poikela som gladdes över den stegräknarfeber som pågår runt om i landet. Men betonade att om man verkligen ska göra något åt sin kondition så måste man göra mer än att ”bara” promenera.

/D

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista