Karisma i Callne & co!

Torsdagmorgon och en skönt morgonblå himmel utanför studio 37, radiohuset i Stockholm. Programmet har vi fyllt med karisma efter bästa förmåga. Allt från analyser av den farliga patologiska varianten av narcissism till lysande levande positiva exempel som Mark Levengood, en av morgonen gäster hos Callne & Co.

Vår radiomorgon började faktiskt redan före utsatt sändningstid. 05.20 var jag och Anna med i programmet Vaken - gäster hos programledaren Peter Sundberg som såg väldigt vaken ut med tanke på att han varit uppe hela natten.

En bild säger mer än 1000 ord - hur mycket ska då inte Anna Fjellströms bilder säga. Vi har haft en fantastisk morgon tillsammans med lyssnarna - lite av kommunikationen syns nedan.

Jag var förväntansfull inför mötet med Mark Levengood och jag blev inte besviken. Han utstrålar verkligen den där besjälade närvaron i stunden som psykolog Keisu förklarat kännetecknar en karismatisk person. Dessutom personifierar han brödraskapet mellan Sverige och Finland, som är så tydligt i Tornedalen. Idag ges nya frimärken ut och den oförverkligade filatelisten Levengood har bidragit genom en vacker text på märkena. Lyssna igen ca 9.20 för 10 minuter feelgood innan morgonen gled över i förmiddag...

Fredag är vi tillbaks med ett pärlband av intressanta gäster. Allt från Albert Svanberg, TV-sporten till artisten Anna-Lotta Larsson. Och däremot ett par riktigt chefs-höjdare med viktiga kopplingar till länet. Lyssna gärna då...

Än en gång, kram och tack för lyssnarengagemanget denna morgon.

Lena Callne

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista