1 av 5
Två (kärleks?)-duvor hade hittat till morgonstudion denna fredag.
2 av 5
Jonas Eriksson från rockmusikerlinjen rockar på i morgonstudion
3 av 5
Rockarna Daniel Kreivi och Jonas Jonnerby
4 av 5
Försmak av vintern, en grävskopad full med snö!
5 av 5
MC-polisen Daniel Pettersson lät sig bjudas på kaffe, men nekade till rån....

Fredag den 4 september

Sista morgonen med Bengt-Urban Fransson som co och till hans ära - och som tack för en härlig radiovecka! - blir det önskevinkel på åtminstone att par programpunkter denna morgon.

Insändare: 0920/22 16 18
SMS: p4norr mellanslag; skriv ditt meddelande och skicka till  722 50

Som den lärare och rektor han är i botten ligger skolfrågor varmt om hjärtat och så här i tider när de skolfrågor som uppmärksammas mest handlar om nedläggningar och skolans fysiska placering, så vill Bengt-Urban istället diskutera skolans innehåll; vad undervisningen handlar om. Diskuterar, det gör vi tillsammans med lärarförbundets ordförande Eva-Lis Sirén, en gammal bekant till "Bubbe". (7.40)

Det andra önskeområdet handlar inte förvånande om Melodifestivalen. Börjar vara tid för alla låtskrivare till att lämna bidrag till 2010 men tyvärr fick vi inte tag i den hårt arbetande festivlalledningen.

September månad och nyligen så startade skolan på högstadieskolor och gymnasium och det är inte bara välfyllda cykelställ. Även mopeder används som färdmedel, många mopeder är det som går fort; fortare än de ska.  Daniel Pettersson är polisinspektör och MC-polis, och berättade bland annat att det kan vara så att föräldrarnas körkort kan ryka om barnen överträder gällande bestämmelserVi firar fredag med levande musik. Musikhögskolans rockmusikerlinje är på länsturné och gör ett stopp hos Callne & co (8.40)


Vi fick också en försmak av vintern tack vare en lyssnarbild:
"Sitter i aitik och gräver och stötte på snö. Det som visas på den något dåliga bilden är en grävskopa full med snö"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".