1 av 3
Lo Kauppi gästade morgonstudion och pratade om sin nya show "45 minuter hardcore om världsläget"
2 av 3
Rune Sundmark, stolt äghare över luleås snyggaste? träbår har ideér om hur Luleå ska utvecklas som sjödestination.
3 av 3
Lyssnar-MMS: Erik Larsson överkalix på väg till kiruna

12 oktober

Vi gjorde det!

Stort tack till alla lyssnare som såg till att vi i Norrbotten blev den radiostation som samlade in mest pengar genom telefonsamtal till Världens Barn. Det blev tillslut nästan 10 000 samtal, drygt 1000 mer än tvåan Östergötland. Så sträck på er alla Norrbottningar – Vi är inte bara störst, bäst och vackrast… Utan även väldigt generösa! Shit, va stolt man blir…!

Hoppas ni får en bra start på med oss i P4 där ni denna måndagsmorgon bland annat kommer att få en sammanfattning av helgens lokala sporthändelser och följa med på en utflykt till Narviks nya hamn.

Och på tal om hamnar, hur ska Norrbottenskusten bli ännu attraktivare som maritim destination. I kväll har kommun, turistnäring och båtintresserade en idékväll om hur kustregionen ska utvecklas och vilka planer som finns för sjöstaden Luleå. Och du hör ett axplock av idéerna och visionerna i morgonstudion redan 8.40.

Dessutom möter vi skådespelerskan Lo Kauppi som igår uppträdde i Luleå med sin nya show, en föreställning som hon ”delar” med dansaren Anna Vnuk. Två artister – två konstformer och en scen… Du hör Lo Kauppi i morgonstudion efter klockan 9.

Lyssnar MMS:

Passiv radiolyssing i bil:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".