1 av 2
Company Håkansson och Frida Nellros kollar in motiveringen; en person med stort driv, tar många initiativ samt har goda ledaregenskaper, med mera..
2 av 2
Frida Nellros årets Teknikpristagare, Frida Nellros årets teknikpristagare och dessutom en riktig fena på pyroteknik..

Popscout, pyroteknik och poker

Imorgon torsdag har Norrbottensakademien, som stöder och uppmuntrar forskning, kultur och idrott, samling på Bodensia. Då premieras en rad framstående unga norrbottningar och den här morgonen har vi nöjet att presentera årets teknikpristagare, Frida Nellros, en hejare på pellets och pyroteknik (7.40). Hon må ha rötterna på västkusten men här i norr skulle hon gärna stanna. Varför berättar hon i morgonprogrammet, där vi också får höra talangscouten som söker nya stjärnskott i Kiruna idag onsdag och så kollar vi veckans company, sportkrönikören Johan Håkanssons förmåga till pokerface!

Det sker just nu en inventering av de musikaliska talangerna i norrbotten. Det är Bd-pop som är på jakt efter morgondagens artister och "chefs-scout" under den tio dagar lång turnén runt om i länet är Olli Olsen som finns med oss från Kiruna (8.15)

Det finns cirka 700.000 svenskar som regelbundet spelar poker. Veckan Company Johan Håkansson har ett förflutet som pokerproffs och delar med sig av sina erfarenheter om det cirka 8.40.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".