1 av 5
Radiogranen är fortfarande inte klädd, men väl veckans zällskap Eivor Bryngelsson,
2 av 5
Zällskap Bryngelsson fascineras av en smällkaramell bestående av en gammal telefonkatalog!
3 av 5
Julpyssel i morgonstudion, tack vare Isa Landelius och Katrine Sandström,
4 av 5
En mycket stolt programledares bidrag till julpyntet! Egenhändigt skapad ängel att hänga på valfri plats!
5 av 5
Godmorgon ! Lyssnar på julpyssel via webben. Bifogar en bild av vår " islykta" på Costa del Sol, som vi tillverkat av en 8-liters vattenflaska , här är både is och snöfritt. Hälsningar Birgitta och Henry Fuengirola, Malaga

Avslutnigsdax; Zimmer med zällskap

Zimmer med zällskap gör avslut för den här gången i alla fall. Eivor Bryngelsson har varit ett stabilt zällskap och vi bugar och tackar för den här härliga radioveckan.
Men än är det ju inte riktigt slut. Veckans skönaste dag återstår ju!

Och vi rivstartar denna morgon med att tävla; Kunskapstävlingen Utmaningen för alla barn mellan 7-12 år avgörs ca 7.15 och den stora frågan är om vår regerande stormästarinna Lina Kröger kan behålla titeln när vi nu gör säsongsavslutning.

Att sätta upp ett helt juloratorium utan noter låter som en våghalsig idé, men det är precis vad man håller på att göra i Gammelstads kyrka och cirka 8.10 berättar dirigenten  Andreas Söderberg Seppälä mera

Morgonstudion har hittills sackat efter rejält när det gäller julpyntningen, som faktiskt bara sträcker sig till en ljusstake och ett rött skynke (som alltid hänger där). Cirka 8.40 hoppas vi råda bot på det då Zimmer med Zällskap gästas av Isa och Katrine som på söndag har en julslöjdsbuffé på Kulturens Hus.

 Dessutom kan du fortfarande göra anspråk på Radiogranen. Känner du någon som skulle bli glad av att få hem en riktigt grön och vacker julgran och som av någon anledning har svårt att lösa uppgiften på egen hand hör av dig till morgonprogrammet.

morgon.norrbotten@sr.se

Telefon;  0920-22 16 18

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista