1 av 3
Tidiga morgnar gör att även en hälsocoach tar fel.
2 av 3
Tidningsbudet Torbjörn Johansson och hälsocoachen Petter Pettersson i morgonstudion.
3 av 3
Helena Jönsson med sonen Elmer.

Brrr...

Kylan håller i sig över länet och i morse när jag åkte till jobbet fick min biltermometer nog. Tre streck (---) lyste på displayen och det var en indikation så god som någon på att det för närvarande är myggfritt i Norrbotten.

En gång i tiden var han popidol i The Shanes – idag fyller han pensionär; Svante Elfgren är rockaren som numera helst skriver böcker och ”jammar” när tiden finns. Vi ringer upp och gratulerar honom på 65:års dagen ca 7.15

Alla är vi på något sett påverkade av kylan; mer eller mindre i alla fall. Arbetar man som tidningsbud är man nog mer påverkad av kylan än andra och cirka 7.40 berättar Torbjörn Johansson exakt hur påverkad han är då han gästar morgonstudion direkt efter sin runda.

De senaste åren har P4:as morgonredaktion konsulterat Petter Pettersson, personlig tränare då det handlar om olika hälso- och träningsrön och det känns oundvikligt med en dos hälsotänk så här då 2010 bara är en vecka gammal och året ännu fyllt av nya möjligheter.

Journalisten och författaren Helena Jönsson kommer förbi ca 8.40 och berättar om hur det är att vara mamma och mitt i livet och ändå ge sig ut på nya äventyr då familjen nästa vecka sätter ner sina bopålar i Tyskland.

Ha en riktig toppenmorgon när vi nu spurtar mot helg då temperaturen dessutom väntas stiga!

David – Lena - Ellika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista