1 av 7
Veckans company har anlänt! Danne Swärdh. Foto: Ellika Nilsson.
2 av 7
Börje Andersson och Gunnar Ullberg, musiklärare i Älvsbyn. Foto: Ellika Nilsson.
3 av 7
Ann Järneström, retorikexpert gästar morgonstudion. Foto: Ellika Nilsson.
4 av 7
Avvisande
5 av 7
Frågande
6 av 7
Frånstötande
7 av 7
Kontaktsökande

9/2:Callne & co, den här veckan med Danne Swärdh!

Enligt den kinesiska tideräkningen går vi in i tigerns år den här veckan och vi hoppas på en morgonvecka med klös i, tillsammans med dig som lyssnar och veckans co Danne Swärdh!

Danne Swärdh är konstnärlig ledare vid teatergruppen Scratch. Han är även en hejare på kroppsspråk och den här veckan presenterar vi en unik kroppsspråk-skola i fyra avsnitt - allt för att vi ska bli bättre på att förstå vad vi egentligen förmedlar.

Kommunikation blir således ett tema den här veckan och just den här morgonen får Danne extra draghjälp av vår gäst Ann Järneström som är i länet för att föreläsa om den sköna talekonsten/retorik. (8.40)

Och så fortsätter vi följetongen om den nedläggningshotade musikskolan i Älvsbyn. På en nyhetsblogg om Älvsbyn kan man läsa att musikskolan ersätts av en kulturskola och det låter ju bra - men musiklärarna Gunnar Ullberg loch Börje Andersson är skeptiska samtidigt som de fortfarande brinner för sin verksamhet i kommunen. (8.10)

God morgon!

Lena-Danne-Ellika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".