19/2: Agera och servera!

Mellan OS-sändningarna serverar vi dig frukostradio lastad med inspirerande gäster! Veckans co Anette Winblad har bjudit in sin önskegäst Inger Westerlund, som till vardags arbetar med barn och ungdomar i Nederluleå församling (7.40). Efter halvnio dyker det upp ytterligare en bekant till Winblad - skådespelaren Lars Schilken, som tillsammans med sin övriga ensemble inte bara agerat, utan även serverat, under en speciell föreställning på Western Farm.

På lördag är det dags för den sista föreställningen av "Innan kvällen är slut". Publiken har chans att lösa en mordgåta medan man tuggar på sin biff. Hur många tallrikar och glas skådespelarna kraschat då de även agerat serveringspersonal, ja det får vi svar på den här morgonen hos Callne & co.

Nästa vecka är förresten speciell...måndag är en riktigt klämdag eftersom OS dominerar. Det blir en intensiv halvtimme morgonradio mellan 8.30 och 9 på måndag. Även resten av morgonveckan är tidsreducerad och därför blir det inte "externt" morgoncompany i studion - utan det är morgonredaktionen som brer ut sig på egen hand, tillsammans med gäster och lyssnare förstås.

Ha en trevlig helg...men häng först med på vår fredagmorgon hos Callne & co!

Lena-Anette-David-Ellika