1 av 3
Company Anna-Karin Lindkvist efterrättskompetens håller olympisk klass och den här morgonen bjöd hon på kladdkaka och vispad grädde!
2 av 3
Barbro Backgård ska dela ut 7000 gratiskondomer till länets ungdomar.
3 av 3
No action without protection....

4/3:Kladdkaka och kondomer…

…en laddad morgon det sprakar om med andra ord!

Viktigt mail från chefen denna morgon – glöm inte att sändavarningsmeddelande från Esrange! Nej, vi glömmer nog inte – för vi ska dessutom ta reda på vad det egentligen är vad vi varnar för den 4 mars. Enraket kommer lastad…med vaddå? (6.40)

Annat med laddad innehåll skulle kunna vara en kondom. Landstinget har beslutat haka på en kampanj  - Gratiskondom.nu - och delar ut 7000 gratis kondomer i Norrbotten. Varför och varför finländarna är så mycket bättre på att använda kondom än vi – ja det får du reda på ca 8.10.

Annars är förstås snön i fokus denna morgon, då B-hallen vid Coop Arena är stängd, som en konsekvens av all snö på taket.

Om vi bortser från detta, snöbergen i gathörnen och annat trubbel som nederbörden ställer till med så känner vi oss inte mer insnöade än vanligt!

Lena - Anna-Karin - David

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista