1 av 4
Boden-bandet Beauty Parlor gästar morgonstudion och bjuder på skön live-musik i P4!
2 av 4
Björn Nagander gjorde sig känd som "den sjungande polisen". Den här morgonen fick han dock ta en paus från jakten på bovarna för att sjunga i morgonprogrammet!
3 av 4
Bassisten Martin Lundberg med en för årstiden passande(?) huvudbonad....
4 av 4
Company Anna-Karin Lindkvist med sin önskegäst gourmetkocken Simon Laiti, som tippsade om uppiffad sportlovsmat...

5/3: "Fredagsmys" i morgonstudion

Vi ägnar oss åt Sveriges mest uttjatade begrepp denna veckodag: "fredagsmys". Kan dock inte beteckna det på annat sätt då vi träffar gamla radiovänner, äter god mat och lyssnar på livemusik!

Jon Kärneskog, en radiovän för många trogna morgonlyssnare, är på visit i den gamla hemstaden Luleå och skulle titta in vid 7.40. Tyvärr fick han vissa förhinder och får komma förbi någon annan gång! 

Vi fick en ny stormästare i vår kunskapstävling för alla barn mellan 9-12 år. Han heter Lukas Svangärd och kommer från Pajala!

Många känner säkert även till Björn Nagander, "den sjungande polisen". Han har ett nytt band - Beauty Parlor - som gästar oss 8.40. De spelar live för oss och hela radiopubliken.


(Cred. till Martin Larsson, kompositör)

Då är det bara det goda att stoppa i munnen som saknas för att fredagsmyset ska vara komplett. Så passande då att veckans company Anna-Karin Lindqvist har en önskegäst som heter Simon Laiti och råkar vara kock av bästa snitt. Han dyker upp vid 9-snåret.

På spurten hinner vi presentera nästa veckas company...och så mycket kan vi avslöja redan nu att delar av morgonredaktionen ger sig ut på turné. Kiruna - here we come!

Lena - Anna-Karin - David

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista