Callne & co; den här veckan med Niklas Jonsson!

Veckans co heter Niklas Jonsson, skidkungen, bankchefen och expertkommentatorn som snart även kan skriva dit "gästprogramledare" som merit på sin CV!

Vi låter Niklas simma lugnt i trygga vatten då vi ringer upp gamla skidkollengan Magnus Ingesson (7.40), som förra veckan meddelade att han byter roll från förbundskapten till "resurstränare" för skidlandslaget. Varför, ja det får du svar på hos Callne & co.

Som bankchef anar vi att det är oklanderlig klädsel som gäller, men efter klockan åtta testar vi Niklas klädkreativitet, då vi får besök av ung designer som fått uppdraget att utforma en ny "folkdräkt" för Norrbotten.   

På toppen blåser det ofta, och detta borde Niklas ha erfarenhet av i såväl backar som karriärpositioner. Därför presenterar vi med glädje delar av en blåsorkester från Piteå - just hemkomna från Tjeckien. Två unga flöjtister bjuder på morgonmusik och vi får dessutom reda på vad resan till Tjeckien inneburit för Piteå Symphonic Band.

Kör i vind...nu åker vi!

Lena-Niklas-Ellika-David

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista