Gör han avbön?

1:32 min

Igår fick han det hett om öronen, programledare Johan Winblad, när han i en passus råkade nämna att han tyckte att julbocken i Gävle gott kunde brännas ner traditionsenligt. Det fanns lyssnare som blev VÄLDIGT irriterade. Nu har han haft en natt på sig att fundera över sitt uttalande. Kommer han att göra avbön i direktsändning? Vi får även höra vad räddningschef Patrik Byhlin har att säga i ämnet brinnande bock. Efter klockan sju!

Dan före dan före dan och vi närmar oss klimax för julfirande i glam och gemenskap. Så ser i alla fall klichébilden ut, men julen är samtidigt ensamhetens högtid. På Örnnäset i Luleå är man medveten om detta och där finns det alternativ för den som inte vill fira i en ensamhet som sällan är självvald. Efter halv nio!

Och så blir det julpyssel i morgonstudion, med gästande pysselexperter. Facebooking är ett välkänt fenomen i dagens samhälle, som ibland får oväntade och obehagliga konsekvenser (tycker nog till exempel Luleås konståkningsstjärna Majorov, för att hänvisa till ett aktuellt exempel). Vi erbjuder ett säkrare alternativ genom att fördjupa oss i "scrapbooking denna onsdagsmorgon strax före jul anno 2010....

Johan&Ellika