Luleåbon Fredrik Öhman kör thaiboxning med sin tränare Jang på Rawai Muay Thai Camp i Phuket i Thailand Foto:Cha Cha
Onsdag 26 Januari

Sprit & Thaiboxning

Thailand HJÄRTA Norrbotten...Thailands nationasport thaiboxning har ju börjat etablera sig här uppe och Luleåbon Fredrik Öhman har sen i höstas tränat thaiboxning på Pontushallen i Luleå. Men nu har han tagit ytterligare ett steg för att komma sporten närmre. Han är nämligen just hemkommen från ett träningsläger för thaiboxare i Phuket och han kommer till studion kl: 8.10 denna morgon!

Tävling för spritförsäljare...2006 kammade systembolagsbutiken i Gällivare hem storsegern i tävlingen årets butik i systembolaget och nu har butiken hamnat ännu en gång i final i denna tävling.  Krister Olofsson som är butikschef i Gällivare och svarar på frågor som; Är det gällivarebornas spritkonsumtion som tagit butiken till final, hur krångligt är det egetnligen att sälja bra samtidigt som sytembolaget ska arbeta mot osund alkoholkonsumtion? Efter kl:7.15

Att flyga drake kan gå väldigt fel. Det fick tre män erfara när de för att demonstrera, flög drake och spelade in film utanför F21 i samband med US Airforce övning i höstas.
De greps och nu stundar rättegång för brott mot lagen om skydd för samhällsviktiga anläggningar.
Just nu pågår ett upprop för att åtalet ska läggas ner och vi pratar med Lars Lindberg, debattör som ställt sig i förgrunden för uppropet.

Sprit, debatt och thaiboxning alltså, morgonredaktionen goes hardcore den här morgonen med andra ord/ mvh Ellika, Erica & Johan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista