Onsdag 19 oktober 2011

Mitt-i-veckan-funderingar

LENA:

Ibland funderar jag över hur idéer egentligen föds, hur en förflugen tanke som yttras högt fångas upp av någon som sitter bredvid, virvlar runt i den personens hjärnvindlingar en stund och kommer ut som en färdig idé.
I och för sig är steget mellan att prata om 1980-talets hockeyfrillor och att faktiskt låta en person bli klippt till en sådan inte särskilt långt - å andra sidan blir det så vitt jag vet första gången som någon blir klippt i direktsändning i Morgonprogrammet i morgon bitti.

Jon Hedström heter mannen som ska bli klippt, tiden är 08.10 och han blev hur glad som helst när vi frågade ...

I övrigt lämnar vi ifrån oss kartong efter kartong med vinylskivor, i går kom en man körande från Skellefteå för att lasta bilen full med kartonger, han berättade att han brukade lyssna på oss i stället för på Radio Västerbotten eftersom han tycker att vi är mycket roligare att lyssna på. Och i dag kom ett par från Haparanda för att hämta sina kartonger, mannen sa "och tror du man blir nå' glad när man öppnar första kartongen och det första man ser är en skiva med Ulf Lundell - vi har varit på säkert 40 av hans konserter"!
Sådant värmer förstås - de har bidragit till Världens barn-insamlingen och hittar skivor som gör dem glada, vi får beröm som får oss på gott humör.

Väl mött i morgon bitti, en minut i sex finns Johan på plats, precis som vanligt.