Lyxele

Stort stöd till Team Pontare

Det går bra för team Pontare i Tv4as underhållningsprogram Körslaget, de är nu ett av de tre lag som är kvar i kampen om segern. I går gav de en konsert på torget i Lyxele och en tredjedel av alla Lyxelebor var där, omrking 3.000 personer hörde konserten.

Helena Sunesson var solist i lördags tv show.
-- Det var jätte, jätte roligt. Jag brukar annars vara nervös när jag ska ställa mig och sjuna solo, men nu när man har hela körens stöd bakom sig. Det var en jättehäftig känsla och jätteroligt, säger Helena Sunesson.

Förtjänar plats i finalen
Hon är förväntansfull inför det fortsatta tävlandet i Körslaget och glad över att team Pontare kan komma som sämts trea.
– Självkalart ska vi ge järnet nu och höja ribban ytterligare ett steg och bli ännu bättre. Vi ska visa att vi förtjänar en plats i finalen, säger Helena Sunesson.
Tema Pontare känner ett stort stöd från Lyxeleborna.

Hela Norrland i ryggen
– Det är helt underbart, säger Helena Sunesson och fortsätter. Man får massor med sms och det skrivs på Facebook. Och det märks när man är i stan folk vänder sig om och säger 'titta där är Team Pontare' när vi går i våra turkosa jackor. Det är ett otroligt stöd! Det är jättehäftigt att känna att vi har hela Lyxele ja hela Norrland i ryggen!

Örjan Holmberg
SR Västerbotten

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista