"Laddar för finalen"

Efter den franska sockerkicksfrukosten bestående av chokladcroissanter och småplättar med nutella och kaffe bar det av till tävlingsarenan. Där var det full aktivitet med att ställa i ordning inför lördagsfinalen.

Innan vi gick upp på scenen för soundcheck blev vi visade till vår loge. Det var en härlig känsla att få stå på scenen och sjunga med musikerna och min körtjej Katrin i ryggen.

Efter det blev jag intervjuad och filmad av NRK samt av min syster Ann, som är här för att fota och skriva om hela helgen.

Efter lunch utforskade vi stan och passade på att shoppa lite. Väl tillbaka på hotellet så var det dags att göra sig i ordning för kvällens galamiddag som låg i anslutning till Lorients stora fotbollsstadium. 

Där minglade vi med jurymedlemmar och andra trevliga människor till sena timmen.  Jag känner mig nöjd med dagen och laddar nu för finalen i morgon med en god natts sömn.

Pia-Maria Holmgren

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".