Kåge

Ett-åring svårt skadad i olycka med fyrhjuling

En man i 30-årsåldern och ett barn i ettårsåldern skadades i en olycka på en fyrhjuling i Kåge utanför Skellefteå i morse. Barnet är svårt skadat men i vaket tillstånd. Mannen har ryggskador. 

Barnet ska enligt polisen ha först till Skellefteå Lasarett med sårskada i huvudet. Mannen som också förts till lasarettet ska bland annat ha klagat på rygg- och nacksmärtor.

Barnet är enligt Skellefteå lasarett allvarligt skadat och är inlagd på intensivvårdsavdelning. Mannen som körde fyrhjulingen har enligt Skellefteå lasarett måttliga skador och är inlagd på vårdavdelnin

Fyrhjulingen voltade av okänd anledning. Mannen är inte hörd av polisen så just nu finns ingen detaljerad bild av hur olyckan gått till.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".