Foto/ grafik: SVT

Delta i valbevakningen – använd #dinröst

#dinröst är en stor del av SVT:s valbevakning 2014. Genom #dinröst vill vi ta del av dina erfarenheter och åsikter och låta dem spela en viktig roll i vår journalistik.

Vilka frågor är viktiga för just dig i den pågående valrörelsen? Vilka konsekvenser får politiken i ditt liv? #dinröst vill veta och förmedla din berättelse – i våra sociala kanaler, på svt.se och i tv.

Under hela valrörelsen kommer #dinröst att finnas som din samtalspartner på Twitter, Instagram och Facebook då vi vill visa vår journalistiska vardag och bjuda in dig att bidra till olika delar av vår valbevakning. Vill ni hellre använda mail är adressen dinrost@svt.se.

#dinrösts målsättning är att alltid besvara frågor under samma dag.

– Med #dinröst vill vi vara i dialog med er tittare. Vi vill veta vilka frågor ni tycker är viktiga inför valet 2014 för att kunna lyfta några av dem i vårt journalistiska arbete, säger Eva Landahl, programchef på SVT Nyheter.

– Med #dinröst vill vi också prata med er via ,  och . Vi ser fram emot en spännande valrörelse 2014.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista