Foto

Norrsken är en av världens mest enastående ljusupplevelser

Enligt resehandboksförlaget Lonely Planet toppar norrskenet och Aurora Skystation i Abisko listan enastående ljusupplevelser i världen. 

Norrskenet som turister från hela världen erbjuds på Aurora Skystation i Abisko toppar listan på enastående ljusupplevelser hos resehandboksförlaget Lonely Planet, det skriver NSD.

Abiskos aurora skystation och det grön-blå-skimrande norrskenet slår till och med den kinesiska ljusfestivalen, Las Vegas alla neon-skyltar och midnattsolen på Svalbard.

- Norrskenet är väldigt exklusivt för resten av världen, vilket är lätt att glömma för oss som kan se det runt hörnet, säger Eva Östling, VD för Visista, besöksnäringens intresseorganisation i Sverige.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".