Foto: Rose-Marie Sunna Westerlund/ Privat
1 av 3
Julinstallation Foto: Rose-Marie Sunna Westerlund/ Privat
Björkar i vinterskrud. Foto: Thomas Sarri/Sameradion
2 av 3
Björkar i frostig vinterskrud, Vindeln 28 november. Foto: Thomas Sarri/Sameradion
Tärnaby, fredag morgon 28 november 2014. Foto: Olle Kejonen/Sameradion
3 av 3
Tärnaby, fredag morgon 28 november 2014. Foto: Olle Kejonen/Sameradion
#skábma

Skábma - en sagolik tid!

Vintern omfamnar oss så sakteliga. Skábma - den mörka tiden på året är här. Det är på många sätt en sagolikt fin tid med rimfrostiga träd och ett falnande ljus i norr. Dela med dig av dina upplevelser av skábma, mejla bilder till oss eller posta dem på våra sidor på sociala medier. Tagga med #skábma.

Sameradion & SVT Sápmi finns på Facebook, Instagram och Twitter. Du kan antingen posta dina bilder på våra sidor direkt eller på dina egna, glöm inte att märka dem med #skábma så det blir lättare att hitta dem.

Om du inte använder dig av sociala medier så kan du mejla dina bilder till oss på adresserna:
oddasat@sverigesradio.se eller oddasat@svt.se

Vi läser mejlen vardagar 08:00-16:00.

I och med att ni skickar in era bilder så medger ni också att vi publicerar dem på vår webb eller på sociala medier. Skriv gärna när och var bilden är tagen och annat som du tycker känns viktigt att berätta om den. Glöm inte att skriva vem som är fotograf om ni vill att den informationen ska anges vid vår publicering.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".