Dennis Kalla. Foto: Tomas Nilsén.
Dennis Kalla. Foto: Tomas Nilsén.
Sápmi hjälper Musikhjälpen

Dennis Kalla live i Sápmi hjälper Musikhjälpen

Dennis Kalla medverkar i fredagens direktsändning från radio/tv-huset i Kiruna där vi tillsammans med vår publik vill hjälpa Musikhjälpen att samla in pengar till kampen för att stoppa spridningen av HIV. 

20-åriga Dennis Kalla från Kiruna är aktuell med sin första singel On My Skin som soloartist. Han har tidigare spelat med Walter Bob men är nu aktuell som soloartist. Kalla är nyss hemkommen från Murmansk i Ryssland där han spelade inför 800 personer, nu är han mitt i en Norrbottensturné tillsammans med artisten Kristian Anttila. Han är också aktuell som veckans färsking i P4 Norrbotten.

 – Vi är sjukt glada för att han kommer till oss och det kommer att bli en grym spelning, säger programledaren Merethe Kuhmunen.

Följ oss under veckan, vi kommer varje dag att avslöja en artist som är med i vår direktsändning. Sápmi hjälper Musikhjälpen sänds här på vår webb på fredag kl.15.00 - 21.00. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".