Musikhjälpens digitala insamlingsbössa
1 av 2
Lea Simma, Per-Josef Idivuoma och Merethe Kuhmunen är programledare i Sápmi hjälper Musikhjälpen
2 av 2
Lea Simma, Per-Josef Idivuoma och Merethe Kuhmunen är programledare i Sápmi hjälper Musikhjälpen
Sápmi hjälper Musikhjälpen

Så här ger du pengar till Sápmis digitala insamlingsbössa

Nu på fredag håller vi en sex timmar lång direktsändning där målet är att samla Sápmi och tillsammans med vår publik hjälpa Musikhjälpen att samla in pengar till kampen för att stoppa spridningen av HIV. 

Så här gör du:

Donera en summa till Sapmis digitala insamlingsbössa som går till Musikhjälpen. Beloppen som man kan bidra med är: 25, 50, 100, 200, 300 eller 500 kronor.

För att bidra till vår bössa kan du skicka ett sms till 72999, skriv ”okSUMMA NAMN PÅ INSAMLING” i meddelandefältet. (I sms:et står det med citationstecken men i svaret ska det vara utan).

Exempel: ok50 Sapmi

Eller så går du direkt till Sapmis digitala insamling på webben här.

Vi kommer följa denna bössa under hela vår sändning och förhoppningen är att samla in så mycket som möjligt för att hjälpa Musikhjälpen. 

Det finns också många andra sätt att engagera sig i Musikhjälpen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".