Laila Spik Skaltje tipsar om julmat

Laila Spik Skaltje: Čielgi uvdnii
13 min

Renrygg i ugn med ugnsstekta rotfrukter till, kryddat med salt, peppar och eventuellt lite timjan. Det är vad kulturarbetaren och experten på samiska råvaror Laila Spik Skaltje lagar till julbordet. Även fisk av olika slag får plats på menyn. Lyssna här på Lailas julmatstips om du oväntat skulle få halva släkten på besök på julafton. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".