Magdalena Fjällström. Foto: Johnny Skoglund/ Sameradion & SVT Sápmi
Magdalena Fjällström. Foto: Johnny Skoglund/ Sameradion & SVT Sápmi
Radio Sápmi

Magdalena Fjällström inför säsongens VC-premiär

4:02 min

I helgen kan ni följa när den unga alpina talangen Magdalena "Monne" Fjällström från Tärnaby står på startlinjen på lördag när det vankas världscuppremiär i storslalom i Sölden, Österrike.

Äntligen är Magdalena Fjällström helt skadefri och har fått träna många månader i sträck inför kommande tävlingssäsong. Hon känner sig i bra form inför lördagens världscuppremiär i storslalom där hon ställer sig på startlinjen med en bra känsla.

– Jag har en jättebra känsla, för det första är jag glad att få gå in i en säsong där jag är skadefri och har tränat många månader i sträck och det har gått bra. Sen har jag bra plan inför lördag och det ska bli väldigt kul att dra igång med tävlingarna säger Magdalena.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista