Natalie Carrion Foto Briana Carrion
Natalie Carrion släpper sin debutskiva Foto: Briana Carrion
Rádio sápmi

Natalie Carrion med i Musikhjälpen

8:02 min

Natalie Carrion skall sjunga i årets version av Musikhjälpen, hon kommer bland annat framföra låten "Upp för fjäll".  Även Sofia Jannok och Maxida Märak kommer uppträda i glasburen.

Nästa vecka, 11:e-17:e december flyttar tre programledare in i en glasbur på Rådhustorget i Umeå, där kommer årets radiohjälp att vara. De samlar in pengar till ett rättviseprojekt och i år är temat ” barn är inte till salu”. Programmet sänder non stop i P 3 och delvis på SVT play och SVT.

- Det skall bli jättespännande och det är en viktig sak att samla pengar till säger Natalie Carrion.

Under Musikhjälpen 2017 kommer programledarna Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström få sällskap av en lång rad gäster och artister i glasburen. Tre av dem är Sofia Jannok, Maxida Märak och Natalie Carrion.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista